Klientet tane

"Given the time needed to properly police unlicensed use of my animations, I'm grateful for Aegis' service which lets me focus on creating these originals."

Rainimator
Minecraft music videos
1M+ subscribers

"Aegis' service has been a game-changer. We were missing out on so much money until Aegis hit us up and explained that we could monetize third-party videos using our content. Since then we are claiming about 30,000 videos. The best part of it: the quick and simple communication."

Magestick Records
Music Producer since 2013
207K subscribers

"If you want real digital rights protection tha works and effective implementation - Aegis' got you covered."

Komunikime me miqte
Film Maker
32.5K subscribers

"If you want content protection, Aegis is the way to go."

Yondo
Music Creator
270K Subscribers

“I love these guys! They did a great job. I would recommend them to anyone.”

tunnA Beatz
Beat with Hooks
171K Subscribers

"Get your contents protected by Aegis. They also gives comprehensive details on how your contents perform.“

Papa Ghiiee
Gaming Video Creator and Comedian
943K Subscribers
chevron_left
chevron_right

Benefitet

1

Platforme me sherbime te plota

2

Lehtesi e plote

3

Transparence e plote

4

Paguaju me shpejt

Ne do te merremi me gjithcka per ju.
check_circle
Perjashtime
check_circle
Ankesa
check_circle
Deklarime te rreme
check_circle
Mbivendosje referencash
check_circle
Gjetje e permbajtjes te vjedhur

Ndalo te tjeret se fituari nga prodhimi yt

Ne gjejme permbajtje te palicensuara qe perdorin materialet tuaja dhe dergojme fitimet e atyre shikimeve drejt tek ju

Apliko Tani

Kemi deklaruar permbajtjen tuaj?

Në vend që të fshini videon tuaj dhe të humbisni të gjitha të ardhurat nga deklarimet (claim), mund të kërkoni një licencë për të marrë një pjesë të të ardhurave të krijuara nga videoja juaj. Klikoni për të mësuar më shumë nëse mund të shijoni të ardhura shtesë si këta krijues më poshtë:

Rreth ketij sherbimi

Ne do te pranojme vetem permbajtje qe:

1. Ju keni te drejta ekskluzive
2. Perdoret shpesh pa lejen tuaj

Shembuj

Kontrollo
DIY, shaka (pranks), vlogs (pa muzike ne sfond)
Kontrollo
Kompozime origjinale, skeçe, animacione
blloko
Video-lojera, pamje visuale nga software, karaoke
blloko
Movie review, klipe "best of", remixe muzikore
blloko
Koncerte, video lajmesh, evente

Na kontaktoni

Faleminderit! Aplikimi juaj u mor!

Oops! Dicka shkoi gabim gjate dergimit te informacionit.

Faleminderit! Aplikimi juaj u mor!

Oops! Dicka shkoi gabim gjate dergimit te informacionit.